Escape Blog

VR popoludnie v Devíne

10. 01. 2024 | Od: peter

S obyvateľmi, návštevníkmi aj priateľmi mestskej časti Devín sa radi stretneme na popoludní s virtuálnou realitou. Kedy? 24. 3. 2024 (nedeľa) popoludní. Kde? Samozrejme v Devíne, v Pivnici na Kremeľskej 36. Čo bude pre Vás pripravené? tímové VR hry, možnosť občerstviť sa v bufete. Ak sa chcete dozvedieť o tímových hrách vo virtuálnej realite viac, pozrite si túto stránku. Tešíme sa na stretnutie :-)    

Čítajte viac...

Symfónia hluku

10. 03. 2022 | Od: GoEscape

GoEscape.sk – Váš univerzálny partner pre virtuálnu realitu v spolupráci s Michaelou Pňačekovou – slovenskou interaktívnou tvorkyňou, producentkou a doktorandkou na York University v Toronte, prinášajú unikátny multimediálny umelecký zážitok – Symfóniu hluku. Dielo Symfónia hluku predstavuje nový smer, ktorým sa vďaka technológii audiovizuálne umenie môže uberať. Dielo účastníka obklopí a doslova pohltí.

Čítajte viac...

Online escape room – zábava nielen cez COVID

30. 12. 2020 | Od: GoEscape

Únikové miestnosti (únikové hry/escape room/escape game) sú fenoménom všeobecne známym a z viacerých dôvodov značne obľúbeným. Dôvodov je viacero, hráči sa musia zhostiť rôznych atraktívnych rolí, plnia zaujímavé úlohy, precvičia si svoj dôvtip, schopnosť tímovej spolupráce, vychutnávajú si svoje čiastkové úspechy, … a to všetko veľmi zaujímavou, netradičnou a najmä zábavnou a nenásilnou formou. Téma je natoľko …

Čítajte viac...

Návod – ako úspešne zdolať VR escape room

20. 10. 2020 | Od: GoEscape

V našej escape room vo virtuálnej realite GoEscape.sk sa už vystriedalo mnoho desiatok escaperov a tí odohrali ešte viac desiatok únikových hier. Skladba návštevníkov je z každého uhla pohľadu široká (vek, zamestnanie, národnosť, …). Niektorí návštevníci sú vysoko erudovaní a misiu berú ako výzvu, iní to berú voľnejšie a chcú sa najmä zabaviť a užiť si trochu napätia a netradičný zážitok, niektorí …

Čítajte viac...

GoEscape.sk je partnerom filmu „The Show“. Môžeš byť aj Ty.

09. 09. 2020 | Od: GoEscape

Escape room vo virtuálnej realite GoEscape.sk je partnerom novovznikajúceho slovensko-českého filmu The Show. Ide o projekt na miestne pomery hneď z niekoľkých uhlov pohľadu netypický. Producent filmu priznáva, že k vzniku tohto filmového projektu ho inšpirovala séria SAW. Ide o kategóriu filmu, ktorá podľa neho nemá u nás obdobu.

Čítajte viac...

GoEscape.sk – bezpečné miesto

15. 05. 2020 | Od: GoEscape

Aby bola Vaša návšteva nielen príjemná, zaujímavá, nevšedná a plná zábavy, ale aj bezpečná, prijali sme opatrenia na minimalizovanie rizika šírenia nákazy COVID-19 u nás. Či už beriete pandémiu viac, alebo menej vážne, v GoEscape.sk ste v bezpečí.

Čítajte viac...

Vianočná darčeková poukážka do GoEscape.sk VR escape room

10. 11. 2019 | Od: GoEscape

Reklamy, výklady aj zloženie tovaru v nákupných strediskách a v neposlednom rade aj pohľad do kalendára nás nenecháva na pochybách, že Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia. Samozrejme, že aj my sa na ne tešíme. Vianočná atmosféra, stretnutia s ľuďmi, s ktorými sa z rôznych dôvodov počas roka nestretneme až tak často, stromček, štedrá večera a jasné, že aj neodmysliteľné darčeky.

Čítajte viac...

Beerbike zájazdy v Bratislave

15. 10. 2019 | Od: GoEscape

Jazda na beerbike poskytuje jedinečný a nezabudnuteľný zážitok pre každého.Vyskúšajte si aj Vy BEERBIKE, kde môžete spolu so svojimi kamošmi ochutnať vlastnoručne načapované chladené značkové pivo. Beerbike je perfektné riešenie, ak hľadáte nejakú šialenú zábavu. Či už je to rozlúčka so slobodou, narodeninová párty alebo firemný teambuilding, určite budete mať nezabudnuteľný zážitok. Kliknite sem a …

Čítajte viac...

Napísali o nás

31. 05. 2019 | Od: GoEscape

Teší nás, že sa na GoEscape.sk objavujú prvé odozvy a to o to viac, že sú veľmi pozitívne a priaznivé. Vnímame to ako záväzok. Naši zákazníci sú nastavení, že ich zážitok a naše služby budú perfektné a my sa samozrejme všemožne snažíme, aby to tak bolo a aby prekvapenia boli iba príjemné.

Čítajte viac...

Slováci radšej lietajú do vesmíru, než sa potápajú

04. 05. 2019 | Od: GoEscape

Ani sme sa nenazdali a prvý mesiac fungovania máme za sebou. Pozrime sa teda, ako vyzeral. Šlo o zahájenie prevádzky v GoEscape.sk VR escape room, preto toto obdobie malo určité špecifiká, ako napríklad vyššia hustota rôznych akcií, či menej nahustená prevádzka. Preto sme sa rozhodli, že rebríčky s konkrétnymi hodnotami (najlepší čas, …) zatiaľ zverejňovať nebudeme. Účastníci často disponovali vyšším počtom pomôcok (hintov), mali na zvládnutie misie viac času a vlastne celkovo prevládala tendencia dopriať im vychutnať si úspešné zvládnutie úloh :-).

Čítajte viac...

shark ship dragon stealing